Ένας άλλος Ολυμπιακός με Λεβερκούζεν

Γιατί στον Ρέντη είναι σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λεβερκούζεν δεν θα έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένας άλλος Ολυμπιακός με Λεβερκούζεν

Δεν χρειάζεται να έχεις βγάλει πανεπιστήμιο για να αντιληφθεί κάποιος τους λόγους που ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικό κόντρα στη Λεβερκούζεν σε σχέση με τον Ολυμπιακό του ελληνικού πρωταθλήματος. Και το λέμε αυτό, γιατί οι Πειραιώτες θα βρουν χώρους απέναντι στους Γερμανούς, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Φάληρο με σκοπό να κάνουν παιχνίδι κατοχής και να κυριαρχήσουν απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ είναι τέτοιο που τον βολεύουν ομάδες τύπου Λεβερκούζεν. Προφανώς και οι Γερμανοί έχουν τρομερή ποιότητα. Προφανώς και οι Γερμανοί είναι ανώτερη ομάδα από τους «ερυθρόλευκους». Το απέδειξαν άλλωστε και στο ματς της League Phase, ασχέτως αν έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, η σιγουριά που πηγάζει στον Ρέντη για έναν διαφορετικό Ολυμπιακό είναι διάχυτη. Και εκτιμούν ότι επειδή η Λεβερκούζεν έχει ζητήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, θα βρουν και τις ευκαιρίες για να προκαλέσουν προβλήματα και να βγάλουν «καθαρές » τελικές.

Από εκεί και πέρα, όμως, πολλά θα κριθούν και από την ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού, μιας και δεν αντιμετωπίστηκε σωστά το «build up» της Μπάγερ στο προ ενός μήνα παιχνίδι.

Επίσης, αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ ότι ο Ταρέμι θα ξεκινήσει αντί του Ελ Κααμπί, τότε θα πρέπει να δούμε πώς θα κυλήσει και το συγκεκριμένο σχήμα, καθώς ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Μαροκινός φορ είναι «μανούλα» στο πρέσινγκ ψηλά, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για τον Ιρανό επιθετικό.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110