Φλικ για Γιαμάλ: «Απόλυτα φυσιολογική η αντίδρασή του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Ο Χάνσι Φλικ σχολίασε την αντίδραση του Λαμίν Γιαμάλ, κατά τη στιγμή της αλλαγής τους. 

Φλικ για Γιαμάλ: «Απόλυτα φυσιολογική η αντίδρασή του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Ο Χάνσι Φλικ έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τη συμπεριφορά του Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος φάνηκε εκνευρισμένος τη στιγμή που έγινε αλλαγή στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Καμπ Νου» (2-1) για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον Λαμίν λίγα λεπτά πριν το τέλος επειδή είχε κίτρινη κάρτα και θέλαμε φρέσκα πόδια. Αν ήταν λίγο ενοχλημένος, τον καταλαβαίνω απόλυτα – και μου αρέσει αυτή η νοοτροπία. Ήμουν κι εγώ παίκτης, ξέρω πώς νιώθει. Είναι νέος, έχει σωστή συμπεριφορά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ και την ανάγκη για καλύτερα ξεκινήματα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε την ανατροπή, αλλά θα ήταν προτιμότερο μερικές φορές να σκοράρουμε πρώτοι. Έτσι είναι…»



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110