Χωρίς ταξί την Τρίτη η Βαρκελώνη
Απεργία και κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι οδηγοί ταξί στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα τις ώρες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα.

Προβλήματα με τις μετακινήσεις θα δημιουργηθούν στη Βαρκελώνη την ημέρα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα. Αυτό θα γίνει λόγω απεργίας και κινητοποιήσεων που ετοιμάζουν οι οδηγοί ταξί.
Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος Elite Taxi έχει καλέσει σε απεργία τους οδηγούς την Τρίτη εξαιτίας της χορηγικής συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την εταιρεία Uber.
Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα αντέχει και το έχει αποδείξει!
Στις 17:00 μία ομάδα με ταξί θα ξεκινήσει για τα γραφεία των «μπλαουγκράνα», μία άλλη για το «Καμπ Νου» και μία τρίτη για το Ολυμπιακό Στάδιο που θα φιλοξενήσει και το ματς. Στόχους τους είναι να περικυκλώσουν με ταξί τα δύο γήπεδο και τα γραφεία της Μπαρτσελόνα και να αποκλείσουν τους δρόμους.
Είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμο ταξί σε κανένα σημείο της πόλης με αίτημα να μην προχωρήσει η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Uber. Η χορηγική συμφωνία και οι λεπτομέρειες της αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη.