Καρσέδο: «Ανυπομονούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό, ξέρω πολύ καλά τον Μεντιλίμπαρ»

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο. 

Καρσέδο: «Ανυπομονούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό, ξέρω πολύ καλά τον Μεντιλίμπαρ»

Η Πάφος έφτασε με καθυστέρηση στην Αθηνα λόγω ενός προβλήματος με τις αποσκευές στην πτήση της αλλά είναι διψασμένη για να παίξει στο Champions League όπως δήλωσε ο προπονητής της, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Ο Ισπανός που ήταν συνεργάτης του Ουνάι Έμερι και ξέρει καλά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είπε στη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την προπόνηση της ομάδας του στο φαληρικό γήπεδο:

"Είναι ένας μεγάλος αγώνας. Περιμένουμε αυτό το ματς εδώ και καιρό. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι".

Για το ότι η Πάφος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αν θα κάνει το ίδιο αύριο: "Έχουμε το πλάνο μας, δεν αλλάζουμε πολλά. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το αν θεωρεί ότι είναι πιο σημαντικό το ματς από πλευράς βαθμολογίας: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλα θα είναι δύσκολα για εμάς. Θέλαμε να είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι".

Για τον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ: "Συναντηθήκαμε πολλές φορές όταν ήμουν μαζί με τον Έμερι. Είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω ξανά".

Για την πίεση ψηλά που χρησιμοποιεί ο Μεντιλίμπαρ: "Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο όλοι ξέρουμε πως παίζουν οι ομάδες. Έχει ίδια προσέγγιση με αυτή που είχαμε με τον Έμερι".

Πριν την αναχώρηση της αποστολής της Πάφου για την Αθήνα, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Χριστόφορος Ματθαίου.

«Ξεκινά το ιστορικό ταξίδι, ή καλύτερα συνεχίζεται. Από τα προκριματικά φτάσαμε στο πρώτο παιχνίδι του League Phase του Champions League. Δεν πάμε για τουρισμό, αλλά με φιλοδοξίες και απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Θα παλέψουμε για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και ολόκληρη την Κύπρο».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110