Η Ρόμα που ψάχνει εκδίκηση στο Ντόνετσκ και το «παρθενικό» Σεβίλλη - Γιουνάιτεντ

Η Ρόμα που ψάχνει εκδίκηση στο Ντόνετσκ και το «παρθενικό» Σεβίλλη - Γιουνάιτεντ

Η Σαχτάρ υποδέχεται στο Ντόνετσκ την Ρόμα η οποία ψάχνει εκδίκηση από την ομάδα της Ουκρανίας για τον αποκλεισμό της το 2011.

Την ίδια ώρα στην Ισπανία συγκρούονται οι δύο τελευταίοι κάτοχοι του Europa League, Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα(21:45, Otesport1)

Η Ρόμα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό της το 2011 από την Ουκρανική ομάδα την όποια είχε και τότε βρει στο δρόμο της για τη φάση των "16" του Champions League.

Οι Ρωμαίοι ποντάρουν πολλά στον φορμαρισμένο Τούρκο εξτρέμ, Τζενγίζ Ουντέρ ο οποίος στα τελευταίατρία ματς έχει σκοράρειτέσσερις φορές. Αριστερά αναμένεται να αγωνιστεί ο Περότι (ή ο Ελ Σααραουί) καιστο κέντρο ο Ναϊνγκολάν πίσω απ' τον Τζέκο.

Ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κάρσντορπ, Γκοναλόν, Πελεγκρίνι. Όσον αφορά τον Φλορέντσι, είναι άρρωστος με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Για τη Σαχτάρ τραυματίας είναι μόνο ο Μαλίσεβ, αλλά ο Πάουλο Φονσέκα δε θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον Ντάριο Σρνα, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45, Otesport2)

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται, στην προκειμένη περίπτωση για μια θέση στους ''8'' του Champions League. Πρόκειταιγια τιςδυο τελευταίες ομάδες που κατέκτησαν το Europa League.

Το πρωτάθλημα φαντάζει μακρινό... όνειρο για τον Ζοζέ Μουρίνιο που φυσικά στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς με τη Σεβίλλη.

Τα προβλήματαδενλείπουνγια τον Πορτογάλο τεχνικό ενώ σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η απαίτηση από οπαδούς και Τύπο να βοηθήσει τον Πολ Πογκμπά να βρει πάλι τον καλό του εαυτό.

Ο Αλέξις Σάντσες αναμένεται να κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τους "κόκκινους διαβόλους". Ο Αντονί Μαρσιάλ αναμένεται να είναι στην άλλη πλευρά της επίθεσης και πίσω απ' τον Ρομελού Λουκακού ο Τζέσι Λίνγκαρντ.

Στην διάθεση του Μουρίνιο δεν θα βρίσκονται οι Ρόχο, Φιλ Τζόουνς, Φελαϊνί και Ιμπραχίμοβιτς, ενώ ο Βιντσέντσο Μοντέλα δεν υπολογίζει στους Καρίσο, Κιερ, ίσως και στον Κορσιά.