Στο Κίεβο το Σαχτάρ-Λιόν

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα αντιμετωπίσει την Λιόν στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League στο Κίεβο, λόγω του στρατιωτικού νόμου που έχει κηρύξει η Κυβέρνηση της Ουκρανίας. 

Στο Κίεβο το Σαχτάρ-Λιόν

Στο Κίεβο θα διεξαχθεί τελικά ο κρίσιμος αγώνας Σαχτάρ Ντονέτσκ-Λιόν, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, στις 12/12, λόγω του στρατιωτικού νόμου που έχει κηρύξει η ουκρανική κυβέρνηση.

Να σημειωθεί πως η Σαχτάρ είναι υποχρεωμένη από το 2014 να δίνει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια μακριά από τη φυσική της έδρα, το Ντόνετσκ, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Φέτος έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το στάδιο του Χάρκοβο, όμως η πρόσφατη κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και η κίνηση του Κιέβου να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλη την περιοχή των συνόρων, ανάγκασε την UEFA να ορίσει το Κίεβο για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η UEFA μετέφερε για το Κίεβο την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης (29/11) ανάμεσα στη Βόρσκλα και την Άρσεναλ, παρότι η πόλη Πολτάβα βρίσκεται στην κεντρική Ουκρανία και δεν επηρεάζεται από την επιβολή του στρατιωτικού νόμου.

Η Λιόν βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ουκρανική ομάδα, η οποία με νίκη την επόμενη Τετάρτη (12/12) παίρνει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ