Ρόμπερτσον: «O Νεϊμάρ είναι μεγάλος ηθοποιός»

Εξαλλοι είναι στη Λίβερπουλ με τη συμπεριφορά και τις καθυστερήσεις των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν, και ειδικά του Νεϊμάρ, στο χθεσινό ματς για το champions league στο Παρίσι και τη νίκη της πρωταθλήτριας Γαλλίας με 2-1.

 Ρόμπερτσον: «O Νεϊμάρ είναι μεγάλος ηθοποιός»

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του αμυντικού των «κόκκινων», Αντι Ρόμπερτσον:

«Είναι ντροπή για μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Παρί. Ούτε που ξέρω πόσο αγωνιστικό χρόνο χάσαμε λόγω των καθυστερήσεων. Είναι εξοργιστική αυτή η συμπεριφορά και ειδικά του Νεϊμάρ. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά και μεγάλος ηθοποιός. Κάθε τόσο έπεφτε στο γήπεδο και προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο. Δεν τον τιμά μια τέτοια συμπεριφορά και σίγουρα το κάνει για να εκνευρίσει τους αντιπάλους του.»

Ανάλογα ήταν και στα σχόλια του πρώην άσου της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος βρέθηκε στο Παρίσι για να σχολιάσει το ματς για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού: «Ηταν εκνευριστική η κατάσταση, ντροπιαστική. Αν συνεχίσει έτσι ο Νεϊμάρ σε όλη την καριέρα του, θα τον θυμούνται όλοι για όσα άσχημα έκανε, όχι για το ταλέντο του», τόνισε ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός και συμπλήρωσε:

«Ακόμα και ο αρχηγός, Τιάγκο Σίλβα, μπήκε στα όρια του αγωνιστικού χώρου κι έμεινε κάτω να πιάνει το κεφάλι του. Είναι καλή ομάδα η Παρί και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί τέτοιους τρόπους. Απορώ πως θα πάνε ν’ αντικρίσουν τις οικογένειές τους και τις συντρόφους τους μετά απ’ όλα αυτά. Είναι πραγματικά ντροπιαστικά όσα έκαναν...»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ