Σκυμμένα κεφάλια στα Σπάτα και ανησυχία για το μέλλον

Συγκεντρώθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για αποκατάσταση. Ρεπό θα έχουν αύριο για να ξεκουραστούν, να αδειάσουν το μυαλό τους και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους…

Σκυμμένα κεφάλια στα Σπάτα και ανησυχία για το μέλλον

Το κλίμα πάντως δεν ήταν καλό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Κάτι η νέα ήττα, κάτι τα επεισόδια στο Στάδιο και φυσικά όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, έχουν συμβάλλει στο να επικρατεί μια αβεβαιότητα, πικρία, αγωνία, ανησυχία για το μέλλον.

Πλέον ξέρουν πως κάθε παιχνίδι τους είναι τελικός. Όχι γιατί διακυβεύεται να κατακτηθεί το πρωτάθλημα, απλά για να σώσουν ό,τι περισσότερο σώζεται.

Τα επεισόδια τους έχουν ανησυχήσει πολύ. Ξέρουν πως αν συνεχιστούν τα άσχημα αποτελέσματα θα είναι οι επόμενοι που θα γίνουν στόχος των οργανωμένων. Η ανακοίνωση της Original ήταν ένα καμπανάκι. Πρόκειται άλλωστε για καταστάσεις γνώριμες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά μόνο ευχάριστες δεν είναι για τους παίκτες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τη δύσκολη αποστολή να μαζέψει τα αποδυτήριά του και να σώσει κι εκείνος το τομάρι του. Γιατί κι αυτός θα γίνει στόχος. Είπε στους παίκτες του μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους καΙ να συνεχίσουν συγκεντρωμένοι για να αλλάξουν την κατάσταση.

Εκείνοι τον άκουσαν, αλλά το κλίμα δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η ΑΕΚ νοσεί και η θεραπεία απαιτεί υπομονή, επιμονή και πάνω απ’ όλα ψυχραιμία.