«Είμαστε απογοητευμένοι, πλησιάσαμε το τέλειο ματς»

«Είμαστε απογοητευμένοι, πλησιάσαμε το τέλειο ματς»

Ο Αντόνιο Κόντε, τόνισε ότι η Τσελσι πλήρωσε το μοναδικό λάθος που έκανε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, φτάνοντας έτσι στην ισοπαλία (1-1).
«Κρίμα για την ισοπαλία. Ήμασταν πολύ κοντά σε ένα τέλειο παιχνίδι. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, με παίκτες όπως ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Ινιέστα, χρειάζεται να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσεις. Εμείς το κάναμε κατά τα 9/10. Δυστυχώς πληρώσαμε το μοναδικό μας λάθος. Δεν ήμασταν τυχεροί, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για έναν μεγάλο αγώνα. Σίγουρα τελικά είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά αυτός ο αγώνας πρέπει να μας δώσει επίσης εμπιστοσύνη», είπε ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι.
«Η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή αλλά αναγνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά χρειάζεται να το πιστέψουμε», συμπλήρωσε.
«Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι το 2019. Σκοπεύω να το σεβαστώ. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Στην Τσέλσι είμαι καλά, αλλά θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και οι δύο. Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω».

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ