Τεν Χαγκ: «Ωραία τα κομπλιμέντα αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο…»

Ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο προπονητής του ΑΕΚ για το σχόλιό του ότι ο Άγιαξ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου αλλά ξεκαθάρισε πως πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά της στο γήπεδο.

Τεν Χαγκ: «Ωραία τα κομπλιμέντα αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο…»

Είπα χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «Αίαντα»: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τον αντίπαλο προπονητή. Τα κομπλιμέντα είναι ωραία όμως δεν παίζουν αυτά ποδόσφαιρο… Πρέπει λοιπόν στο γήπεδο να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και να προκριθούμε».

Και συνέχισε: «Έχουμε πίεση. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να το διαχειριστούμε καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Και στο πρώτο ματς στην Ολλανδία δυσκολευτήκαμε αρκετά. Δεν θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Κοιτάμε μονάχα πώς θα παίξουμε εμείς. Δεν μας ενοχλεί που παίζουμε νωρίτερα από την Μπάγερν. Έτσι βγήκε η κλήρωση και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Φράνκι Ντε Γιονγκ που σχολίασε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Κερδίζουμε συνεχώς. Είμαστε όμως έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Αποδείξαμε και με την Αϊντχόφεν, όταν χάσαμε, πως μπορούμε να επανήλθαμε, δεν μας επηρέασε. Είμαστε κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».