Τσιγκρίνσκι: «Δεν είμαστε στην καλύτερη διάθεση…»

Τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο περιβάλλον του «Δικεφάλου» επιβεβαίωσε ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ. «Ο Άγιαξ ίσως μας βοηθήσει να ανακάμψουμε», σημείωσε.

Τσιγκρίνσκι: «Δεν είμαστε στην καλύτερη διάθεση…»

Επηρεασμένοι είναι από τις τελευταίες εξελίξεις στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που όμως επισήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Άγιαξ.

-Με τα τελευταία γεγονότα μέσα στην ομάδα πόσο εύκολη είναι η μετάβαση σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ;

Κάθε νέο παιχνίδι είναι μια νέα ιστορία. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση τώρα. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι μια νέα πρόκληση. Ίσως να μην είμαστε στην καλύτερη διάθεση αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Ίσως με ένα θετικό αποτέλεσμα να εμφανιστούμε έπειτα καλύτεροι και στο πρωτάθλημα. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά μπορεί να μας βοηθήσει.

-Με βάση την εμπειρία σου από το Τσάμπιονς Λιγκ τι είναι αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια και δεν το κάνατε;

Παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Αλλά σε κάθε ματς είχαμε καλό μέρος και κακό μέρος. Αποδείξαμε σε διάφορα παιχνίδια ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να έχουμε μια καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ελπίζω αυτό να έχουμε αύριο. Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια.