Η τιμωρία με την οποία κινδυνεύει η ΑΕΚ - Σε ποιο ματς... απειλείται

Η «καμπάνα» που είναι πιθανό να της επιβληθεί σήμερα.

Η τιμωρία με την οποία κινδυνεύει η ΑΕΚ - Σε ποιο ματς... απειλείται

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο τιμωρίας βρίσκεται σήμερα η ΑΕΚ καθώς η UEFA αναμένεται να ασχοληθεί με όσα έγιναν στο αγώνα με την Μπάγερν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στη διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι φίλοι της ΑΕΚ έριξαν φωτοβολίδες ενώ έχουν καταγραφεί ρίψεις αντικειμένων, αλλά και την παρουσία αρκετών φιλάθλων σε διαδρόμους.

Η ελπίδα της ΑΕΚ είναι ότι θα της επιβληθεί πρόστιμο, έστω και βαρύ ή στη χειρότερη περίπτωση κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών κάτι που στο πρόσφατο παρελθόν έχει κάνει πολλές φορές η UEFA. Αν επιβληθεί ποινή που θα αφορά την έδρα, δηλαδή το κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών που προαναφέρθηκε ή ακόμα βαρύτερη ποινή, τότε το πιο πιθανό είναι αυτή να εκτιθεί στον προσεχή εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ. Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι και ο λόγος που η ΑΕΚ δεν έχει θέσει στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο ματς την επόμενη Τρίτη.

Πάντως το ματς με τη Μπάγερν έχει αφήσει και μια ακόμα... πληγή για την ΑΕΚ με την οποία όμως η UEFA θα ασχοληθεί στις 13 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την καταγγελία που έκαναν Γερμανοί οπαδοί πως ως εκδρομείς πλήρωσαν 35 ευρώ το εισιτήριο στο ματς της Αθήνας, ενώ οι φίλοι της «Ένωσης» στο Μόναχο πλήρωσαν 15 ευρώ.