Αραούχο για Γκουντογκάν: «Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι για κείνον...»

Την απάντησή του έδωσε ο Ρόναλντ Αραούχο για την δήλωση του Ιλκάι Γκουντογκάν σχετικά με την αποβολή του Ουρουγουανού κι ότι ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σ' αυτόν.

Αραούχο για Γκουντογκάν: «Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι για κείνον...»

Είναι μια ...ωραία ατμόσφαιρα στην Μπαρτσελόνα πριν το κυριακάτικο (21/04) Clasico!

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ Αραούχο και Γκουντογκάν με τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί δεν Ζερμέν ν' αφήνει μεγάλη «πληγή» στο εσωτερικό των αποδυτηρίων των Καταλανών πέραν των υπολοίπων προβλημάτων.

Ο νεοαποκτηθείς Γερμανός μέσο «φωτογράφησε» τον Ουρουγουανό στόπερ ως υπαίτιο για τον αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα» μετά την αποβολή Ουρουγουανού στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0 (και συνολικό στο 4-2) λέγοντας:

«Είχαμε την πρόκριση και τους τη χαρίσαμε. Είναι καλύτερα να αφήσεις ένα τετ-α-τετ, ακόμη και να δεχτείς ένα γκολ. Ας δίναμε τη δυνατότητα στον τερματοφύλακα να αποκρούσει. Ήταν πολύ δύσκολο να παίζουμε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες».

Ο Ουρουγουανός σε δηλώσεις του έδωσε την απάντησή του στον Γερμανό χαφ, αναφέροντας: «Προτιμώ να κρατήσω αυτά που σκέφτομαι για τον εαυτό μου, έχω κάποιες αξίες και κώδικες που πιστεύω πως πρέπει να σεβαστώ».

Υπενθυμίζουμε πως και ο Ζιλ Κουντέ υποστήριξε τον συμπαίκτη του, μετά την δήλωση του Γκουντογκάν, αφού τόνισε πως η ομάδα κερδίζει και χάνει μαζί.