Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 2-2: Η πρόκριση θα κριθεί στη Γερμανία (highlights)

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League.

Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 2-2: Η πρόκριση θα κριθεί στη Γερμανία (highlights)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη φάση των προημιτελικών του Champions League.

Οι Βαυαροί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, ωστόσο οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη Γερμανία.

Το ματς βρήκε από νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα του Αρτέτα. Στο 12ο λεπτό ο Γουάιτ βρήκε στα δεξιά τον Σακά και εκείνος με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ χρίστηκε σκόρερ για το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις για πέντε λεπτά, αφού οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης πριν από τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου. Ο Σανέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκάμπριελ και βρήκε τον Γκορέτσκα, ο οποίος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γκνάμπρι, που ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 32ο λεπτό έφτασε η στιγμή της ολικής ανατροπής για τη Μπάγερν. Ο Σανέ μπήκε στην περιοχή και δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Σαλιμπά. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κέιν δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Βαυαρίας.

Στην επανάληψη οι «κανονιέρηδες» πίεσαν και κατάφεραν στο 76ο λεπτό να ισοφαρίσουν σε 2-2. Ο Ζεσούς έκανε ωραία ατομική ενέργεια και βρήκε τον Τροσάρ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ (46' Ζιντσένκο), Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο (67' Ζεσούς), Ράις, Σακά, Μαρτινέλι (66' Τροσάρ), Χάβερτς (86' Παρτέι)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Λάιμερ, Γκνάμπρι (70' Γκερέιρο), Μουσιάλα, Σανέ (66' Κομάν), Κέιν.