Αρτέτα: «Θαυμασμός για Τούχελ, δεν είναι μόνο ο Κέιν η Μπάγερν»

Ο Μίκελ Αρτέτα μίλησε με θερμά λόγια για τον Τόμας Τούχελ και εξήγησε την αντιμετώπιση του Χάρι Κέιν στην πρώτη κόντρα της Άρσεναλ με την Μπάγερν. 

Αρτέτα: «Θαυμασμός για Τούχελ, δεν είναι μόνο ο Κέιν η Μπάγερν»

Η Άρσεναλ με τον ενθουσιασμό της κορυφής στην Premier League μπαίνει πλέον σε ρυθμό Champions League ενόψει του πρώτου προημιτελικού με την Μπάγερν στο Emirates την Τρίτη (9/4).

Ο Μίκελ Αρτέτα μίλησε με σεβασμό για την Μπάγερν και τον Τόμας Τούχελ, ενώ αναφέρθηκε και στον Χάρι Κέιν.

«Απολαμβάνουμε πραγματικά αυτές τις στιγμές, είμαστε εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε σε Premier League και Champions League. Απέναντί μας το βράδυ της Τρίτης θα βρούμε έναν από τους συλλόγους με τους περισσότερους θριάμβους στην Ευρώπη αλλά ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο.

Είναι ομάδα τοπ επιπέδου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ, του τρόπου που δουλεύει στο γήπεδο και δημιουργεί τις ομάδες του. Έχω μάθει πολλά από εκείνον, κοιτάζοντας αυτά που έκανε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εάν το πετύχουμε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε την Μπάγερν,

Δεν είναι μόνο ο Χάρι Κέιν, έχουν άλλα δέκα άτομα. Γνωρίζουμε την ποιότητα όλων των παικτών της Μπάγερν και ειδικά τη δική του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε ομαδικά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμάς είναι η συνέπεια του Κέιν, δείτε τα νούμερα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Εκπληκτικά. Μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τροφοδοτηθεί εύκολα», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Άρσεναλ ο προπονητής της.