Κράξιμο Σκόουλς σε Μουρίνιο για τον πανηγυρισμό - «Με προσέβαλαν 90 λεπτά», απάντησε ο Πορτογάλος

Δείτε τι έκανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους.

Κράξιμο Σκόουλς σε Μουρίνιο για τον πανηγυρισμό - «Με προσέβαλαν 90 λεπτά», απάντησε ο Πορτογάλος

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε νικητής από την Ιταλία καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους και μάλιστα σε έναν αγώνα με εκπληκτικό φινάλε.

Ο Ρονάλντο έδωσε προβάδισμα στη Γιουβέντους στο 65' αλλά ο Μάτα ισοφάρισε στο 86' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Μπονούτσι στο 89' σκόραρε εις βάρος της ομάδας του.

Το φινάλε έγινε ακόμα πιο επεισοδιακό λόγω του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος στράφηκε στην εξέδρα των τιφόζι των γηπεδούχων, βάζοντάς το χέρι στο αυτί του για να τους... ακούσει!

Ο Σκόουλς, μετά το ματς... στόλισε τον Μουρίνιο.

«Αυτό γίνεται σε κάθε μέρος που πάει. Χρειάζεται να νικάς και να έχεις στιλ. Πήγαινε και σφίξε το χέρι του αντίπαλου προπονητή, πήγαινε προς το μέρος των οπαδών και χειροκρότησε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται κάτι τέτοιο, όμως έτσι είναι ο τρόπος του», δήλωσε στην κάμερα του "BT Sport" ο Σκόυλς

Όσον αφορά τον Μουρίνιο είπε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό «Sky Sport»: «Σε μία όμορφη ιταλική πόλη με προσέβαλαν για 90 λεπτά. Ήρθα εδώ για να κάνω τη δουλειά μου, δεν προσέβαλα κανέναν. Στο φινάλε έκανα μόνο τη χειρονομία "Θέλω περισσότερο να σας ακούω". Οι τιφόζι προσέβαλαν την οικογένειά μου και την οικογένεια της Ίντερ. Δεν ήταν όμορφο αυτό και για αυτό αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Σέβομαι την Γιουβέντους, σέβομαι τους παίκτες, σέβομαι τον προπονητή. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τα αγόρια μου».