Απίστευτο: Έπιασε τον Χουλτ από την... κοτσίδα ο Τσόσιτς: «Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα» (vid)

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Απίστευτο: Έπιασε τον Χουλτ από την... κοτσίδα ο Τσόσιτς: «Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα» (vid)

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Μπάγερν και την ΑΕΚ. Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Ούρος Τσίστς να τραβά από το μαλλί τον Νίκλας Χουλτ. Ένα σκηνικό για το οποίο ο Τσόσιτς ζήτησε συγγνώμη μετά το τέλος του ματς.

«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα, αυτό που είδατε δεν είμαι εγώ. Με τον Χουλτ έχουμε φοβερή σχέση και πάντα γελάμε στην προπόνηση. Τώρα που το βλέπω σε βίντεο ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Δεν αναγνωρίζω αυτό που έκανα. Μεταξύ μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το είπα και στα αποδυτήρια.

Δεν είναι δυνατόν να δείχνω τέτοια εικόνα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Ζητάω συγγνώμη από την ομάδα, τον κόσμο, τον Χουλτ, τους δικούς μου ανθρώπους. Από όλους. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κάνει πλάκα στα αποδυτήρια και γελάμε», δήλωσε ο Τσόσιτς.
Ερωτώμενος, δε, για τη φάση του πέναλτι που του καταλογίστηκε πάνω στον Λεβαντόφσκι, ο Σέρβος στόπερ σημείωσε: «Ο Λεβαντόφσκι πήρε το πέναλτι με το όνομα του. Η Μπάγερν δεν το χρειαζόταν και νομίζω ότι δεν υπήρχε πέναλτι, απλά τον άγγιξα. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά».