Οι Γερμανοί εκθειάζουν τον Μάρκο Μάριν

Ο Μάρκο Μάριν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League και οι Γερμανοί τον αποθεώνουν.

Οι Γερμανοί εκθειάζουν τον Μάρκο Μάριν

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Champions League, ο Μάρκο Μάριν έχει συμμετοχή και στα 3 γκολ που έχει πετύχει ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Γερμανός άσος στην χθεσινή τεράστια νίκη του Ερυθρού Αστέρα με 2-0 κόντρα στην Λίβερπουλ ήταν ο άνθρωπος που έδωσε δύο φορές την μπάλα στο Πάβκοβ ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Στην δεύτερη αγωνιστική του ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν είχε επικρατήσει με 6-1 επί του Ερυθρού Αστέρα με τον Μάρκο Μάριν να πετυχαίνει το «γκολ της τιμής» για τους Σέρβους. Συνολικά ο Γερμανός άσος έχει πετύχει ένα γκολ και δύο ασίστ με αποτέλεσμα, οι Γερμανοί να εκθειάζουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για τις τρομερές επιδόσεις του την φετινή σεζόν στο πλαίσιο του Champions League λέγοντας χαριτολογώντας «Όταν 6 χρόνια αργότερα οι φίλοι σου δεν σε πιστεύουν όταν τους λες πως έχει "εμπλακεί" σε περισσότερα γκολ στο Champions League αυτήν την σεζόν από οποιονδήποτε άλλον Γερμανό παίκτη».