Μπαρτσελόνα - Νάπολι 3-1: Πανηγυρικά στα προημιτελικά του Champions League οι «μπλαουγκράνα»

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Νάπολι και συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Μπαρτσελόνα - Νάπολι 3-1: Πανηγυρικά στα προημιτελικά του Champions League οι «μπλαουγκράνα»

Από τα πρώτα λεπτά η Μπαρτσελόνα έδειξε τις διαθέσεις απέναντι στη Νάπολι. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία έμοιαζε... εύθραυστο και αποδείχθηκε περίτρανα στα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα.

Οι «μπλαουγκράνα» προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας με 3-1 των «παρτενοπέι» στη Βαρκελώνη έχοντας πάρει ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης από το 17’ με το ταμπλό να γράφει 2-0!

Στο 15’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Κανσέλο, Ραφίνι και Λεβαντόφσκι, ο Φερμίν άνοιξε τον χορό των γκολ. Δύο λεπτά αργότερα, η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντεπίθεση με τον Γιαμάλ, εκείνος άλλαξε πλευρά στον Κανσέλο, ο οποίος με το δεξί έγραψε το 2-0.

Η Νάπολι μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Ραχμάνι στο 30’, αλλά οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Λεβαντόφσκι στο 83’, κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Φερμίν (61’ Σέρζι Ρομπέρτο), Κρίστενσεν (61’ Ρομέου), Γκιντογάν, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (81’ Ζοάο Φέλιξ)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ρούι (64’ Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Τραορέ (78’ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (64’ Λίντστρομ), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (90’+3’ Ενκόνγκ)