Ουζουνίδης για Μπάγερν: «Να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός!»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αυριανή (7/11) αναμέτρηση στο Μόναχο αλλά και για όσα έγιναν μετά το ντέρμπι. Αισιόδοξος ο Νίκλας Χουλτ.

Ουζουνίδης για Μπάγερν: «Να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός!»

Μια καλή εμφάνιση περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του αύριο (7/11) στην «Αλιάνζ Αρένα» ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναγνωρίζοντας βέβαια την καθολική ανωτερότητα της Μπάγερν. Από εκεί και πέρα, αρνήθηκε πως αμφισβητήθηκαν οι δυνατότητες της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην κουβέντα των ποδοσφαιριστών του στα αποδυτήρια.

-Για το πόσο δύσκολη αποστολή έχει η «Ένωση» απέναντι στους Βαυαρούς είπε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά στους παίκτες μου. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πώς θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο».

-Αν αντιμετωπίζει το ματς ως ευκαιρία ανασύνταξης μετά το ντέρμπι, ξεκαθάρισε: «Την αμφισβήτηση την δημιουργήσατε εσείς. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις δυνατότητές μας. Για εμάς το ματς του Σαββάτου ήταν μία κακή ημέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και ξέρουμε πως σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε δει ότι παρά το ότι έχουμε κάνει καλά ματς δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς».

-Για την κατάσταση της Μπάγερν, τόνισε: «Είδαμε το ματς με την Φράιμπουγκ. Η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Έχει καλούς και νέους παίκτες αλλά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Όμως αυτό που φάνηκε και στο πρώτο ματς και γενικότερα στα παιχνίδια της η ατομική ποιότητα μπορεί να κάνει την διαφορά. Σαν ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε κρίση όμως ανά πάσα στιγμή μία ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Να σταθούμε στο ψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης».

-Σχετικά με τη συζήτηση των ποδοσφαιριστών του στα αποδυτήρια σημείωσε: «Είναι κάτι που γίνεται. Έχοντας και καλά αποδυτήρια αυτό συμβαίνει».

-Όσον αφορά τα πλάνα του κόντρα στην Μπάγερν, εξήγησε: «Η διάταξη μπορεί να μην έχει αλλάξει αλλά αλλάζει το στιλ. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει στο μυαλό μου κάποια αλλαγή αλλά θα αποφασίσουμε μετά και τη σημερινή προπόνηση».

-Για το αν πιστεύει πως η Μπάγερν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και εκείνο του Σαββάτου που είναι σημαντικό για αυτούς. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα μετά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν».

Χουλτ: «Έχουμε καλή ομάδα μπορούμε κάτι καλό»

Τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νίκλας Χουλτ και είπε στο σχόλιό του: «Θα είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Νομίζω πως στην Αθήνα τα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά τα καταφέραμε αρκετά καλά. Έπειτα στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ανέβασαν επίπεδο. Γνωρίζουμε πως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό αύριο».