Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Ξέρω τι θα με ρωτήσουν, απαντώ αυτό που θέλω»!

Ο Λουίς Ενρίκε έστρεψε την προσοχή στη ρεβάνς της Παρί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και όχι στον Κιλιάν Εμπαπέ. 

Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Ξέρω τι θα με ρωτήσουν, απαντώ αυτό που θέλω»!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Reale Arena για τη ρεβάνς της Τρίτης (5/3) με στόχο την πρόκριση επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην προημιτελική φάση του Champions League, με σοβαρό πλεονέκτημα μετά τη νίκη της με 2-0 στο Παρίσι.

Νωρίτερα ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου θέλησε για μία ακόμη φορά να στρέψει την προσοχή στην ομάδα του και όχι στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ και της μεταγραφής του από το καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο εύκολο είναι να διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση απάντησε ως εξής: «Είναι εύκολο: δέχεσαι αυτό που ζητούν οι δημοσιογράφοι και απαντάς αυτό που θέλεις», ενώ απέφυγε να απαντήσει εάν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Για τη ρεβάνς, ο Λουίς Ενρίκε τόνισε: «Ένα γκολ μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, χωρίς αμφιβολία, λόγω του επιπέδου του αντίπαλου, του προπονητή και του περιβάλλοντος. Αλλά όταν ήμασταν παιδιά ονειρευόμασταν τέτοια παιχνίδια. . Ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της σεζόν για εμάς. Είναι ένας τελικός . Όλες οι ρεβάνς είναι περίπλοκες, ακόμα και με καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχουμε».