Αρτέτα: «Δύσκολο να παίζεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μίλησε για τη σημασία που έχει για την ομάδα του η σημερινή (21/2) αναμέτρηση με την Πόρτο στο Champions League.

Αρτέτα: «Δύσκολο να παίζεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Η Άρσεναλ επέστρεψε μετά από έξι χρόνια απουσίας από το Champions League και απόψε (21/2) φιλοξενείται από την Πόρτο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, είπε σε δηλώσεις του:

«Είναι ξεχωριστό και έπρεπε να παλέψουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και τώρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αυτή είναι μια απίστευτη εμπειρία για εμάς και ανυπομονώ για αυτή την αναμέτρηση. Είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όταν ήμουν παίκτης, παίζαμε απέναντι στη Μπαρτσελόνα και στην Μπάγερν Μονάχου. Κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική, τα παιχνίδια είναι πολύ σφιχτά, οι λεπτομέρειες και οι ατομικές επιδόσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και πρέπει να είσαι στο καλύτερο δυνατό για να κερδίσεις το παιχνίδι».