Ίντερ- Ατλέτικο Μαδρίτης: Τίμησαν τη μνήμη του Μπρέμε

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντρέας Μπρέμε, τηρήθηκε πριν τη σέντρα της αναμέτρησης  Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Ίντερ- Ατλέτικο Μαδρίτης: Τίμησαν τη μνήμη του Μπρέμε

Η Ίντερ θρηνεί το θάνατο του Αντρέας Μπρέμε. Ο θρυλικός Γερμανός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς με την ιταλική ομάδα να τιμάει τη μνήμη του.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «νερατζούρι» τήρησαν τη μνήμη του Γερμανού άσου, κρατώντας ενός λεπτού σιγή, τη στιγμή που στη γιγαντοοθόνη του «Τζουζέπε Μεάτσα» έκανε την παρουσία της μια φωτογραφία του.

Στην 15ετή καριέρα του, ο Μπρέμε πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της Bundesliga, τη μία με τον Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν το 1998, την πρώτη χρονιά ανόδου του γερμανικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο αριστερός μπακ και αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στις Ζααρμπρίκεν, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν, Ίντερ και Σαραγόσα.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ίντερ κατέκτησε μια φορά τον τίτλο στη Serie A, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας κι ένα κύπελλο UEFA.