Ιντζάγκι: «Να φτάσουμε στον τελικό όπως πέρσι»

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, μίλησε για τους στόχους της ομάδας στο φετινό Champions League, ενόψει του αυριανού (20/2) πρώτου αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16».

Ιντζάγκι: «Να φτάσουμε στον τελικό όπως πέρσι»

Η Ίντερ υποδέχεται αύριο (20/2, 22:00) την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League. Ο προπονητής των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι, αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει η ομάδα του για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι μία θέση στον τελικό του θεσμού.

«Θα είναι χαρά μου να ξαναβρώ τον Σιμεόνε ως αντίπαλο έχοντάς τον συμπαίκτη στο παρελθόν (σ.σ. ήταν μαζί στη Λάτσιο). Καταλάβαινες από τότε ότι θα γινόταν ένας σπουδαίος προπονητής και τα αποτελέσματά του με την Ατλέτικο μιλούν καθαρά. Εδώ και 13 χρόνια είναι στην ίδια ομάδα και έχει κερδίσει πάρα πολλά. Πέρα από τη σφραγίδα του που έχει βάλει στην ομάδα, είναι ευχαρίστηση να βλέπεις την Ατλέτικο να παίζει.

Ξέρουμε τι κάναμε πέρυσι ζώντας μαγικές νύχτες με τη διοίκηση και τους οπαδούς. Θέλουμε να το ξανακάνουμε, αλλά γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες με την ίδια φιλοδοξία. Η Ατλέτικο είναι ομάδα μεγάλης αξίας, με ποιότητα και ένα εξαιρετικό σε βάθος ρόστερ, που είναι άριστα προπονημένο. Θα είναι ένα περίπλοκο ζευγάρι, θα πρέπει να παίξουμε στα κόκκινα για 180 λεπτά. Αναμένω μία συναρπαστική μάχη και θα χρειαστεί να δούμε την πραγματική Ίντερ. Η Ατλέτικο έχει παίκτες δυνατούς και έμπειρους και είναι σωστό που θεωρείται φαβορί», είπε σχετικά.