Κρόος: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Λειψίας»

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, παραδέχτηκε ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ της Λειψίας ως οφσάιντ στο 2’ της μεταξύ τους συνάντηση για το Champions League.

Κρόος: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Λειψίας»

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, την απόφαση του διαιτητή και του VAR να ακυρώσουν γκολ του Σέσκο της Λειψίας ως οφ σάιντ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League. Η γερμανική ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα και με τον παίκτη να σημειώνει με τη σειρά του:

«Ο Λούνιν (σ.σ. ο τερματοφύλακας των Μαδριλένων) δεν έχει καμία πιθανότητα να φτάσει προς την μπάλα. Κατά τη γνώμη μου το γκολ της Λειψίας έπρεπε να μετρήσει. Καταλαβαίνω τα παράπονα τους», είπε σχετικά, ενώ για το συγκεκριμένα θέμα μίλησε και ο πρώην διαιτητής, Ματέου Λαόθ, ο οποίος είπε:

«Είναι τρελό να ακυρώνεται ένα τέτοιο γκολ. Μπορεί ένας διαιτητής να κάνει λάθος την ώρα του αγώνα, ωστόσο για τον VAR δεν επιτρέπεται. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο».

Σημειώνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 1-0 στο παιχνίδι και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία (6/3).