Σεβίλλη: Έξαλλοι οι οπαδοί, υποδέχθηκαν με βρισιές το πούλμαν της ομάδας (vid)

Ξέσπασαν οι οπαδοί της Σεβίλλης προς την αποστολή της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σεβίλλη: Έξαλλοι οι οπαδοί, υποδέχθηκαν με βρισιές το πούλμαν της ομάδας (vid)

Η ήττα από τη Λανς για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League σήμανε και τον αποκλεισμό της Σεβίλλης από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ένα γεγονός που δεν υποδέχθηκαν και με τον... καλύτερο τρόποι οι φίλοι της ισπανικής ομάδας.

Η Σεβίλλη τερμάτισε 4η και... καταϊδρωμένη στον 2ο όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι δεν συνεχίζει καν στην «αγαπημένη» της διοργάνωση, το Europa League, όπου θα πάει ως 3η στον όμιλο η Λανς. Δεδομένης και της κάκιστης πορείας στη La Liga, οι φίλοι της ομάδας της Ανδαλουσίας εύλογα «βράζουν».

Αυτό ήταν έκδηλο κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Γαλλία μετά το παιχνίδι με τη Λανς. Κάποιοι οπαδοί της Σεβίλλης περίμεναν την άφιξη του πούλμαν και προχώρησαν σε υβριστικά συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, με τον Σέρχιο Ράμος να έχει την... τιμητική του.

«Σέρχιο Ράμος π... γιε. Είστε σκ... και θα καταστρέψετε τη Σεβίλλη», ήταν κάποια από τα «γαλλικά» των οπαδών προς τους παίκτες της ομάδας που επέβαιναν στο πούλμαν της επιστροφής.