Ματσάρι ενόψει Μπράγκα: «Απαραίτητο να προκριθούμε»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρηση της Νάπολι με την Μπράγκα για τους ομίλους Champions League παραχώρησε ο Βάλτερ Ματσάρι.

Ματσάρι ενόψει Μπράγκα: «Απαραίτητο να προκριθούμε»

Η Νάπολι υποδέχεται τη Μπράγκα για τη φάση των ομίλων του Champions League και θέλει νίκη η ισοπαλία για να συνεχίσει στη διοργάνωση, με τον Βάλτερ Ματσάρι να τονίζει πως είναι απαραίτητη η πρόκριση για την ομάδα του.

Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» υποστήριξε πως από τότε που ανέλαβε την ομάδα, αυτή αποδίδει καλά αγωνιστικά παρά τις ήττες από Ίντερ και Γιουβέντους στη Serie Α ενώ δήλωσε πως πλέον σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα.

«Είναι απαραίτητο να προκριθούμε, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια μου, δείξαμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να βρούμε την ισορροπία που είχε η ομάδα πέρυσι. Αύριο περιμένω περισσότερη σταθερότητα, κατά τη γνώμη μου παίξαμε πολύ καλά με τη Γιουβέντους στο πρώτο ημίχρονο και με την Ίντερ, αλλά αύριο με ενδιαφέρει να προκριθούμε, δείχνοντας ότι είμαστε και πάλι συμπαγείς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, πρέπει να σκεφτόμαστε να παραχωρήσουμε ελάχιστο χώρο στους αντιπάλους μας, αυτό θα μας ωφελήσει στην πορεία του πρωταθλήματος. Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ενδεχομένως να μην δεχθούμε γκολ, και αυτό θα με ευχαριστούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», δήλωσε ο Ματσάρι.