ΜακΤόμινεϊ: «Όλοι μας πίσω από τον Τεν Χαγκ»

Τη στήριξή του προς το πρόσωπο του προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, εξέφρασε ο μέσος της ομάδας, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

ΜακΤόμινεϊ: «Όλοι μας πίσω από τον Τεν Χαγκ»

Στο πλευρό του προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, στέκεται ο μέσος της ομάδας, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που απογοητεύουν με τα αποτελέσματά τους τη φετινή σεζόν και προέρχονται από την ήττα (0-3) στο πρωτάθλημα από την Μπόρνμουθ, ενώ αύριο (12/12) υποδέχονται την Μπάγερν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League που θα κρίνει και το μέλλον τους στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

«Οι παίκτες είναι σταθερά πίσω από τον προπονητή. Έχουμε επίσης ένα καταπληκτικό προπονητικό επιτελείο. Οι άνθρωποι μπορεί να χαθούν στη μετάφραση και να παρασυρθούν με το τι σκέφτονται και τι λένε οι παίκτες πίσω από κλειστές πόρτες. Θέλουμε απλώς να κάνουμε καλά για την ποδοσφαιρική ομάδα και είναι τόσο απλό.

Είμαστε ασυνεπείς ως ομάδα, δεν ήμασταν αφελείς σε αυτό. Έχουμε μιλήσει με το προπονητικό επιτελείο γι’ αυτό. Ως ομάδα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βρούμε τις απαντήσεις σε αυτό. Είναι να βρούμε αυτή τη συνέπεια και την ισορροπία», είπε ο ΜακΤόμινεϊ.