Αντσελότι: «Δε θέλω να εκδικηθώ τη Νάπολι - Να εκμεταλλευτούμε τους νέους παίκτες»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Νάπολι για το Champions League παραχώρησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Αντσελότι: «Δε θέλω να εκδικηθώ τη Νάπολι - Να εκμεταλλευτούμε τους νέους παίκτες»

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι για του ομίλους του Champions League (29/11, 22:00) μίλησε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Νάπολι λέγοντας ότι δε θέλει να πάρει εκδίκηση από τους «παρτονοπέι», ενώ χαρακτήρισε την ιταλική ομάδα ως σκληρό αντίπαλο.

Στο μέτωπο των τραυματιών τόνισε την ανάγκη ότι πρέπει να αξιοποιηθούν οι παίκτες από την ομάδα νέων αναφέροντας και κάποια παραδείγματα πλέκοντας το εγκώμιο του Ραούλ για τη δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ματσάρι είναι ένας έμπειρος προπονητής και η αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στους Κβαρατσχέλια και Όσιμεν, στις αντεπιθέσεις τους.

Το πρώτο ματς ήταν ισορροπημένο. Υπήρχαν στιγμές όπου κυριάρχησε η Νάπολι και άλλες που είχαμε εμείς τον έλεγχο. Δεν θα διαφέρει και πολύ το ματς στην Μαδρίτη. Πέρασα πολύ όμορφα στην Νάπολι, δεν έχω διάθεση για εκδίκηση.

Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες πίσω από τραυματισμούς, θα ήταν έλλειψη σεβασμού για αυτούς παίζουν. Επειδή αυτοί που παίζουν τα πηγαίνουν καλά, συνεισφέρουν περισσότερο από όσο περιμέναμε.

Τώρα ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτούμε αυτούς τους παίκτες: τον Νίκο, τον Γκονσάλο, τον Μάρτιν, τον Ζιντάν. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Η δουλειά που έχει κάνει ο Ραούλ είναι εξαιρετική.

Υπάρχουν παιδιά που είναι έτοιμα στην ομάδα Νέων αλλά και παίκτες όπως οι Μπραχίμ Ντίαθ και Λούκας Βάθκεθ που έχουν παίξει λίγο. Είμαι ήρεμος, όποιος έρχεται από την ομάδα Νέων είναι έτοιμος να παίξει για εμάς».