Μίλαν: Το Σαν Σίρο θα «κοχλάζει» με την Ντόρτμουντ

Η Μίλαν θα έχει αύριο το βράδυ (28/11, 22:00) την υποστήριξη ενός sold out κοινού στην έδρα της, καθώς στοχεύει να εξασφαλίσει μια κολοσσιαία νίκη απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για το UEFA Champions League.

Μίλαν: Το Σαν Σίρο θα «κοχλάζει» με την Ντόρτμουντ

Η La Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι το Σαν Σίρο θα είναι και πάλι γεμάτο για το παιχνίδι ανάμεσα στη Μίλαν του Στέφανο Πιόλι και την Ντόρτμουντ του Έντιν Τέρζιτς, που σημαίνει ότι πάνω από 70.000 θεατές θα δώσουν το παρών, όπως ακριβώς έγινε και με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νιούκαστλ.

Πρόκειται για ένα καθοριστικό ματς δεδομένου ότι η ομάδα του Πιόλι είναι αυτή τη στιγμή τρίτη με 5 βαθμούς, αλλά με νίκη θα προσπεράσει τους Γερμανούς που είναι πρώτοι με 7. Η Νιούκαστλ είναι τελευταία στον όμιλο αλλά έχει 4 βαθμούς, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν είναι δεύτερη με 6 και αυτό σημαίνει ότι κάθε ομάδα μπορεί να τερματίσει σε οποιαδήποτε θέση.

Ο σύλλογος κάλεσε επίσης όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν αύριο το βράδυ στο Σαν Σίρο να πάρουν μαζί τους ένα κασκόλ της Μίλαν για τον αγώνα, ώστε να υποδεχτούν τους παίκτες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν όλο το γήπεδο κοκκινόμαυρο.