Σιμόες: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ»

Ο Πορτογάλος μέσος παραδέχτηκε ότι μιλάει με την «Ένωση» για το νέο του συμβόλαιο, αλλά επισήμανε πως θα χρειαστεί… χρόνο η διαπραγμάτευση.

Σιμόες: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Αντρέ Σιμόες σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Μπάγερν. Ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του και επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Είναι μια διαπραγμάτευση που χρειάζεται χρόνο. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα από τη μια μέρα στην άλλη».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν είπε: «Αναγκάσαμε την Μπάγερν να προσπαθήσει πολύ. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Λόγια λεπτά έλλειψης συγκέντρωσης έφεραν αυτό το αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Είδα μια ΑΕΚ γεμάτη αυτοπεποίθηση, με ενέργεια, ικανή να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Το να κρατήσεις το μηδέν κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου είναι δύσκολο κι εμείς το καταφέραμε για ένα ημίχρονο».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Φανταστική η ατμόσφαιρα, πολύ όμορφη. Τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος και η διοίκηση φέραμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο και ήταν πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε».