Ουζουνίδης: Όφελος οι εμπειρίες

Μπορεί να υπάρχει στεναχώρια για την ήττα από την Μπάγερν παρ’ όλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισήμανε και το θετικό της ιστορίας…

Ουζουνίδης: Όφελος οι εμπειρίες

Αρχικά είπε ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτού του επιπέδου οι ομάδες είναι εντελώς διαφορετικές. Πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ. Αλλά όταν πιέζεσαι κάνεις λάθη. Δεν αντιδράσαμε μετά το γκολ. Αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μια τρομερή εμπειρία για όλους μας. Αν θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί θα πρέπει να βελτιωθούμε. Δεχθήκαμε τα γκολ σε μια στιγμή που είχαμε μπει αρκετά καλά. Όμως αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Ότι εκεί που πιστεύεις ότι κάτι μπορείς να κάνεις, σε τιμωρεί ο αντίπαλος. Κάναμε τα λάθη μας τα οποία έρχονται και από την ποιότητα του αντιπάλου που με την πίεσή του σε αναγκάζει να κάνεις λάθη».

Και συνέχισε: «Το όφελος από αυτά τα παιχνίδια είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουμε. Βέβαια πάντα υπάρχει στεναχώρια όταν χάνεις ένα ματς. Εμείς θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν μπορέσαμε. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε γκολ από κόντρα που έγινε. Όσο καλός και να είσαι αυτές οι ομάδες έχουν πολλούς καλούς παίκτες και σου δημιουργούν προβλήματα συνεχώς. Είναι όμως μια εμπειρία για εμάς».