Κόβατς: Ήμασταν καλύτεροι και τα 90 λεπτά

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Μπάγερν ο Νίκο Κόβατς, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο πρώτο γκολ που ξεκλείδωσε την ομάδα του.

Κόβατς: Ήμασταν καλύτεροι και τα 90 λεπτά

Στο αρχικό του σχόλιο ο Νίκο Κόβατς σημείωσε: «Περίμενα ένα παιχνίδι υπομονής, παίξαμε μπροστά σε ένα φανταστικό κοινό. Για ενενήντα λεπτά ήμασταν καλύτερα, είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Ευτυχώς που μπήκε το πρώτο γκολ και εξελίχθηκε έπειτα καλά το παιχνίδι για την ομάδα μας».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο… ασθενής έγινε καλά και απάντησε: «Είμαστε στο δρόμο της ανάρρωσης. Αρχίσαμε να κερδίζουμε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε στο έδαφος και να δουλέψουμε».

Όσο για το ροτέσιον είπε: «Οι παίκτες που έπαιξαν με τη Βόλφσμπουργκ τα πήγαν καλά, επομένως δεν βρήκα λόγο να τους αλλάξω. Βέβαια δεν θα παίξουμε όλη τη χρονιά με τους ίδιους».

Για το αν νιώθει πως οι δύο τελευταίες νίκες τον κάνουν πιο ισχυρό στον πάγκο της Μπάγερν, απάντησε: «Είχα την εμπιστοσύνη της διοίκησης έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα αυτές οι νίκες είναι για καλό»…

Του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την εμφάνιση της ΑΕΚ και αν υπήρχαν παίκτες που του έκαναν εντύπωση και είπε: «Οι παίκτες του αντιπάλου έπαιξαν με πάθος. Στην επίθεση δεν ήταν καλή η απόδοσή τους, αλλά αυτό είχε να κάνει με τη δική μας καλή εμφάνιση στην άμυνα και όχι με το ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν ποιότητα».