ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2: Άντεξε για μια ώρα...

Η ΑΕΚ άντεξε για 60 λεπτά απέναντι στη Μπάγερν. Όταν ο Χάβι Μαρτίνεθ έκανε το 0-1 στο 61΄, όλα τελείωσαν...

ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2: Άντεξε για μια ώρα...

Μπροστά σε σχεδόν 60.000 οπαδούς της, η ΑΕΚ πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να καταφέρει κάτι καλό απέναντι στην Μπάγερν. Το θετικό για εκείνη ήταν πως κατάφερε να κρατήσει το μηδέν έως την ανάπαυλα. Πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχθεί γκολ και έτσι πίστεψαν οι παίκτες της πως μπορούν να πάρουν κάτι από αυτή την τόσο μεγάλη αναμέτρηση…

Στην επανάληψη όμως η βαυαρική μηχανή πάτησε το γκάζι και μέσα σε δύο λεπτά «καθάρισε»! Πρώτα ο Χάβι Μαρτίνεθ (61’) και έπειτα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (63’) έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του «Δικεφάλου» και το ματς πήρε το δρόμο του.

Έκτοτε η Μπάγερν έκανε συντήρηση δυνάμεων, έλεγξε το κέντρο και έφτασε σε μια πάρα πολύ άνετη νίκη. Άλλωστε και από το πρώτο μέρος είχε φανεί ξεκάθαρα ποιος ήταν το αφεντικό του ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, στο τέλος του παιχνιδιού να μην έχουν κουράγιο ούτε να περπατήσουν και κάπως έτσι έγινε. Πράγματι έτρεξαν πάρα πολύ και διεκδίκησαν τις πιθανότητές τους απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, αλλά, παρά την προσπάθεια, η Μπάγερν ήταν σε άλλο επίπεδο.

Η ΑΕΚ παραμένει χωρίς βαθμό στον όμιλό της και πλέον επικεντρώνεται στο να καταφέρει να διεκδικήσει την τρίτη θέση, κάτι πάντως επίσης εξαιρετικά δύσκολο.

Μικρογραφία

ΑΕΚ - Μπάγερν 0-2

Σκόρερ: 61' Χάβι Μαρτίνεθ, 63' Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Διαιτητής: Αλεκσέι Κουλμπακόβ (Λευκορωσία)

Κίτρινη:-

Κόκκινη:-
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλοςμ Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες , Γαλανόπουλος (84' Γκάλο), Κλωναρίδης (64' Μπογιέ), Μπακασέτας, Μάνταλος (76' Άλεφ), Πόνσε.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες, Ρόμπεν, Γκνάμπρι (75' Μίλερ), Λεβαντόβσκι (84' Βάγκνερ).