Με Μπογέ η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Μπάγερν (vid)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε 20 ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο, με τον Αργεντινοϊταλό να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη. Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο αντιπάλων.

Με Μπογέ η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Μπάγερν (vid)

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η τελευταία πριν από το μεγάλο ματς με την Μπάγερν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου» η οποία αποτελείται από είκοσι ποδοσφαιριστές, στους οποίους συμπεριλήφθηκε και ο Λούκας Μπογέ, για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι «κιτρινόμαυροι» που πήγαν στο ξενοδοχείο είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δεν απέκλεισε να διαφοροποιήσει το αγωνιστικό του πλάνο. Ενδέχεται λοιπόν να βάλει τρίτο στόπερ ή να «φορτώσει τα χαφ αφήνοντας εκτός ίσως τον Κλωναρίδη, ο οποίος, σε διαφορετική περίπτωση, αναμένεται να ξεκινήσει.

Αν πάντως επιλέξει να πάει στη δοκιμασμένη και αγαπημένη του συνταγή του 4-4-1-1 τότε οι πιθανότεροι έντεκα είναι: Ο Μπάρκας στο τέρμα και στην άμυνα οι Μπακάκης (δεξιά), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς ή Λαμπρόπουλος, Χουλτ (αριστερά). Στον άξονα οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και στα άκρα οι Μπακασέτας (δεξιά), Μάνταλος (αριστερά). Στην επίθεση οι Κλωναρίδης και Πόνσε.

Όσο για την Μπάγερν, σύμφωνα με τους Γερμανούς ρεπόρτερ θα δούμε διάταξη 4-1-4-1 με τους: Νόιερ στο τέρμα και στην άμυνα οι Κίμιχ (δεξιά), Σούλε, Χούμελς, Ραφίνια ή Αλάμπα (αριστερά). «Κόφτης» στο κέντρο ο Τιάγκο και μπροστά του, εσωτερικοί επιθετικοί μέσοι, οι Χάμες, Μίλερ. Στα άκρα οι Ρόμπεν (δεξιά), Γκνάμπρι (αριστερά) και στην επίθεση ο Λεβαντόφσκι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος της προπόνησης εγκαινίασαν και το νέο πούλμαν της ομάδας! Το βίντεο ανέβασε στα σόσιαλ μίντια η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.