Νύχτα τρόμου στο Μιλάνο - Συμπλοκές και μαχαιρώματα ανάμεσα σε οπαδούς της Μίλαν και της Παρί Σ.Ζ.

Ένας οπαδός μαχαιρώθηκε και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν, το βράδυ της Δευτέρας (6/11). Τραυματίστηκαν επίσης δύο αστυνομικοί.

Νύχτα τρόμου στο Μιλάνο - Συμπλοκές και μαχαιρώματα ανάμεσα σε οπαδούς της Μίλαν και της Παρί Σ.Ζ.

Δεκάδες οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, λίγο πριν την αναμέτρηση Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Το σημείο των συγκρούσεων ήταν η περιοχή Navigli. Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου 50 ultras των ροσονέρι, οι οποίοι βρίσκονταν στη Ripa di Porta Ticinese επιτέθηκαν στους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν με κράνη και καπνογόνα και στη συνέχεια διέφυγαν μέσω της via Argelati.

Αρκετά βαν της αστυνομίας και των καραμπινιέρι έφτασαν στο σημείο, ενώ σύμφωνα με το αρχηγείο της αστυνομίας, ένας Γάλλος φίλαθλος τραυματίστηκε σοβαρά από 2 μαχαιριές στο πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα στην Πολυκλινική.

Συγκρούσεις σημειώθηκαν επίσης μεταξύ των ultras της Παρί Σεν Ζερμέν και της αστυνομίας που επίσης επενέβη με αστραπιαίες επεμβάσεις.

Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε στο πόδι και ο δράστης συνελήφθη. Ένας άλλος αξιωματικός χτυπήθηκε από αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.