Έμειναν μόλις 2.000 εισιτήρια απούλητα για το ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν

Όποιος προλάβει… πρόλαβε! Κατάμεστο θα είναι το ΟΑΚΑ μεθαύριο με τους Βαυαρούς. Θεραπεία για Μοράν στην προπόνηση.

Έμειναν μόλις 2.000 εισιτήρια απούλητα για το ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν

Θέμα ωρών είναι πλέον το sold out ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου (23/10). Αυτό αντιλαμβανόμαστε μετά τη σημερινή απογευματινή ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ότι δηλαδή έχουν μείνει απούλητα μονάχα 2.000 κομμάτια στις θύρες 32 - 34 και ελάχιστα στην 31.

Ενημέρωναν επίσης οι ιθύνοντες τον «Δικέφαλο», πως η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων ολοκληρώθηκε και τα εναπομείναντα θα διατίθενται σήμερα στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη και αύριο (αν δεν έχουν εξαντληθεί φυσικά) από όλα τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Το πιθανότερο βέβαια είναι αυτά τα τελευταία σχεδόν 2000 εισιτήρια να φύγουν αύριο έως το απόγευμα όπου κλείνει το εκδοτήριο.

*Στη σημερινή προπόνηση, ο Έρικ Μοράν έκανε θεραπεία (αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική) και ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε το ατομικό του ανεβάζοντας σιγά - σιγά τον ρυθμό.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19.15 στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ μισή ώρα νωρίτερα (18.45) ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Βασίλης Μπάρκας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν.