Ch. League: Το απόλυτο η Ρεάλ, «σεφτέ» η Μάντσεστερ Γ., μεγάλα διπλά οι Νάπολι, Άρσεναλ και Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε την τρίτη της νίκη στο Champions League με το 2-1 επί της Μπράγκα. Πρώτο τρίποντο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «απέδρασαν» με διπλά οι Νάπολι, Άρσεναλ και Σοσιεδάδ από δύσκολες έδρες. 

Ch. League: Το απόλυτο η Ρεάλ, «σεφτέ» η Μάντσεστερ Γ., μεγάλα διπλά οι Νάπολι, Άρσεναλ και Σοσιεδάδ

Γκολ είχαν όλα τα βραδινά παιχνίδια των ομίλων του Champions League της Τρίτης (24/10).

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας ως... θύμα αυτή τη φορά την αξιόμαχη Μπράγκα στον πορτογαλικό βορρά (2-1). Οι Πορτογάλοι μείωσαν στο 63’ και προσπάθησαν στο τελευταίο μισάωρο για την ισοφάριση. Στο άλλο ματς του ομίλου η Νάπολι πέρασε με 1-0 από το Βερολίνο επί της Ουνιόν και βρίσκεται στη 2η θέση του Γ’ ομίλου πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Στον Α’ όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ήρωα τον Ονανα έκανε... σεφτέ στις νίκες, κερδίζοντας με δυσκολία την Κοπεγχάγη με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ και είναι σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη Γαλατασαράι. Οι Άγγλοι οφείλουν πολλά στον Ονανα που έπιασε πέναλτι του Λάρσον στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον Βόμιλο η Άρσεναλ πήρε μεγάλο διπλό στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» επί της Σεβίλλης με 2-1 και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Δεύτερη είναι η Λανς που έφερε 1-1 με την Αϊντχόφεν στη Γαλλία, βρίσκοντας μάλιστα τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν μετά το γκολ των Ολλανδών στο 55’.

Τέλος, η Σοσιεδάδ με το διπλό που πήρε στο «Ντα Λουζ» κόντρα στην Μπενφίκα (1-0), ισοβαθμεί με την Ίντερ στην κορυφή του Δ’ ομίλου. Οι Λουζιτανοί που είχαν χάσει εντός έδρας και από τη Σάλτσμπουργκ, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν βαθμό.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου 1-3

(30’ πέν. Ικάρντι - 8’ Κομάν, 73’ Κέιν, 39’ Μουσιάλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη 1-0

(72’ Μαγκουάιρ)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Λανς - Αϊντχόφεν 1-1

(65’ Βαχί - 55’ Μπακαγιόκο)

Σεβίλλη - Άρσεναλ 1-2

(58’ Γκούντελι - 45+4’ Μαρτινέλι, 53’ Ζεσούς)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Μπράγκα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

(63’ Τζαλό - 16’ Ροντρίγκο, 61’ Μπέλιγχαμ)

Ουνιόν Βερολίνου - Νάπολι 0-1

(65’ Ρασπαντόρι)

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Ίντερ - Σάλτσμπουργκ 2-1

(19’ Σάντσες, 64’ πέν. Τσαλχάνογλου - 57’ Γκλουκ)

Μπενφίκα - Σοσιεδάδ 0-1

(63’ Μέντες)