Αντσελότι: «Πρώτα η Μπράγκα μετά το clasico»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τη σημασία του Champions League για τη Ρεάλ και ότι η ομάδα του θα ασχοληθεί με την Μπαρτσελόνα μετά την Μπράγκα.

Αντσελότι: «Πρώτα η Μπράγκα μετά το clasico»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει την τρίτη σερί νίκη της στον όμιλο του Champions League εναντίον της Μπράγκα στην Πορτογαλία (24/10) και ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι η ομάδα του ασχολείται μόνο με αυτό το ματς και όχι με το clasico του προσεχούς Σαββάτου (28/10) εναντίον της Μπαρτσελόνα για τη La Liga.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ρεάλ:

«Θα ήταν καλό να πάρουμε τη νίκη με την Μπράγκα, ξέρουμε πως η αντίπαλόw μας παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ο τρόπος που θα αμυνθούμε είναι σημαντικός. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, ξέρουμε ότι είναι καλοί στην επίθεση και ότι σκοράρουν πολύ. Έχουμε αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα αλλά έχουμε το μέγιστο σεβασμό για την αντίπαλό μας.

Έχουμε περισσότερους τίτλους Champions League τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τίτλους πρωταθλήματος. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για την Ρεάλ. Μας αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τους παίκτες για το Clasico. Εστιάζουμε στο ματς με την Μπράγκα, που είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για μας αυτή τη στιγμή».