UEFA Champions League: Όλα τα βλέμματα στην Ιταλία

Όλα έτοιμα για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Champions League. Σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία, ψάχνουν το σεφτέ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ.

UEFA Champions League: Όλα τα βλέμματα στην Ιταλία

Σέντρα κάνει απόψε (3/10) η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League με τις δύο αναμετρήσεις στην Ιταλία να τραβούν τα βλέμματα.

Χωρίς αμφιβολία, το ματς της ημέρας είναι εκείνο στον ιταλικό Νότο, στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», εκεί όπου η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι θα φιλοξενήσει την κυπελλούχο Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει νικηφόρα την παρουσία τους στον 3ο όμιλο και απόψε θα επιδιώξουν να «πάρουν κεφάλι» για την πρώτη θέση.

Πιο βόρεια, στο Μιλάνο η περσινή φιναλίστ και κυπελλούχος Ιταλίας Ίντερ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα σε μια επανάληψη του περσινού προημιτελικού του UEFA Champions League. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον 4ο όμιλο προκειμένου να μπουν σε τροχιά πρόκρισης.

Την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση θα ψάξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γαλατασαράι στο «Όλντ Τράφορντ» με την Μπάγερν Μονάχου να έχει θεωρητικά εύκολο έργο εκτός έδρας απέναντι στην Κοπεγχάγη. Ή Άρσεναλ θα ψάξει στη Γαλλία το «δύο στα δύο» κόντρα στη Λανς ενώ αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Αϊντχόφεν με τη Σεβίλλη.

Στα απογευματινά ματς, η «σταχτοπούτα» Ουνιόν φιλοξενεί τη Σεβίλλη στο Βερολίνο και η Σάλτσμπουργκ θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

19:45

Ουνιόν Βερολίνου-Μπράγκα

Σάλτσμπουργκ-Ρεάλ Σοσιεδάδ

22:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γαλατασαράι

Κοπεγχάγη-Μπάγερν Μονάχου

Λανς-Άρσεναλ

Αϊντχόφεν-Σεβίλλη

Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης

Ίντερ-Μπενφίκα