Εξάντλησε η Μπάγερν τα εισιτήριά της για το ματς με την ΑΕΚ

Σύσκεψη με τους Γερμανούς εκπροσώπους πραγματοποίησαν σήμερα (16/10) οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» και ενημερώθηκαν πως ήδη οι βαυαροί οπαδοί πήραν και τα 3200 εισιτήρια.

Εξάντλησε η Μπάγερν τα εισιτήριά της για το ματς με την ΑΕΚ

Όπως τους το είχαν πει έτσι και έγινε… Εδώ και μέρες είχαν ενημερώσει οι εκπρόσωποι της Μπάγερν Μονάχου πως τα 3.000 εισιτήρια, που δικαιούνταν για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα εξαντληθούν από τους οπαδούς τους και χθες, στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με τους «κιτρινόμαυρους», τους εξήγησαν πως ήδη δόθηκαν!

Μαζί και τα άλλα 200 εισιτήρια, που είχαν λάβει έξτρα από τον «Δικέφαλο» και αφορούσαν καλές θέσεις στα επίσημα (για τους χορηγούς τους).

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν όλα τα οργανωτικά θέματα σχετικά για το ματς της επόμενης Τρίτης, για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεταξύ αυτών και το πώς θα γίνει η μετακίνηση των Γερμανών οπαδών στο Στάδιο.

Το πιθανότερο είναι να μεταβούν οργανωμένα και αφού πρώτα συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο (προκειμένου να αποφύγουν τα τρένα). Δεν υπάρχει ωστόσο κάτι οριστικό επί του θέματος και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες συσκέψεις ασφαλείας που θα πραγματοποιηθούν.

Τέλος, το επιτελείο της Μπάγερν ξεναγήθηκε σήμερα (16/10) σε όλους τους χώρους του ΟΑΚΑ, είδαν πού είναι τα εισιτήριά τους, τα αποδυτήρια, τους χώρους του Τύπου, τα VIP και διάφορα ακόμα που ζήτησαν. Σημειώνουμε πως στην Αθήνα φέρνουν και το πούλμαν τους και το βαν τους (για δική τους τηλεοπτική παραγωγή) και τη μασκότ τους!