Αρτέτα: «Αξίζουμε να είμαστε στο Champions League»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, αναφέρθηκε στο αυριανό (20/9) παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αρτέτα: «Αξίζουμε να είμαστε στο Champions League»

Με τον αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν στο Λονδίνο ξεκινάει από αύριο η Άρσεναλ την πορεία της στο φετινό Champions League.

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται τους Ολλανδούς για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης και ο προπονητής της ομάδας, Μίκελ Αρτέτα, είπε σε δηλώσεις του:

«Κάθε φορά που έβλεπα το Champions League και δεν ήμασταν εκεί, το ένιωθα... Αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι στο Champions League. Είμαστε εδώ και τώρα πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Είναι πάντα μια διαδικασία μάθησης. Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε σαν ομάδα, και αξίζουμε να είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι. Έχει περάσει πολύς καιρός για τον σύλλογο από τότε που ήμασταν στη διοργάνωση, και για μένα είναι η πρώτη φορά ως προπονητής, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Το ματς με την Αϊντχόφεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σκληρούς αντιπάλους κάθε εβδομάδα στην Premier League. Δεν θα είναι διαφορετικά αύριο. Αύριο θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν και θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».