Κέιν: «Η Γιουνάιτεντ θα ψάξει μεγαλειώδη επιστροφή»

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάρι Κέιν, μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη (20/9) στους ομίλους του Champions League.

Κέιν: «Η Γιουνάιτεντ θα ψάξει μεγαλειώδη επιστροφή»

Η Μπάγερν υποδέχεται την Τετάρτη (20/9) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League. Ο Χάρι Κέιν, που το καλοκαίρι αποχώρησε από την Τότεναμ για να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς, είπε για το παιχνίδι των δύο ομάδων:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο μερικές φορές, τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνες, γιατί θέλουν πάντα να κάνουν μία μεγαλειώδη επιστροφή. Φυσικά και θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα το Champions League είναι κάτι το ξεχωριστό και το πρώτο μου παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου θα το θυμάμαι για πολύ καιρό. Οπότε ελπίζω ότι θα έχει θετική έκβαση όλο αυτό».

Για την πορεία του στους πρωταθλητές Γερμανίας, αλλά και τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ, σημείωσε:

«Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έκανα σε άλλους συλλόγους στο παρελθόν. Μου αρέσει να δίνω το καλό παράδειγμα όταν είμαι στην προπόνηση ή στο γήπεδο. Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, τους βοηθάω και προσπαθώ να κατανοήσω το πως μπορώ να τους κάνω καλύτερους.

Ο Τούχελ είναι πολύ καλός και έχει εξαιρετικές ιδέες για το πως πρέπει να παίξουμε και να παραταχθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η σχέση μας είναι εξαιρετική και νομίζω ότι θα εξελιχθεί όλο και καλύτερα, όσο περνάει ο καιρός. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο και μας ωθεί όλους στο να γίνουμε καλύτεροι».