Λουίς Ενρίκε: «Η Παρί δεν έχει εμμονή με την κατάκτηση του Champions League»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν στη φετινή διοργάνωση του Champions League, ενόψει και του αυριανού αγώνα με την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Λουίς Ενρίκε: «Η Παρί δεν έχει εμμονή με την κατάκτηση του Champions League»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου δεν έχει εμμονή με την κατάκτηση του Champions League, λίγο πριν η ομάδα ξεκινήσει τη νέα της προσπάθεια στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

«Όταν ένας σύλλογος έχει εμμονή με κάτι, δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Πρέπει να έχεις φιλοδοξία, αλλά η εμμονή δεν λειτουργεί σε κανέναν τομέα της ζωής. Πρέπει να περιμένετε και να δείτε πώς θα πάει, το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα, κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό. Μπορείς να παίξεις ένα απίστευτο παιχνίδι και να χάσεις, να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις. Ως σύλλογος, παίζουμε όλες τις διοργανώσεις για να τις κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ φιλόδοξο, αλλά είναι απαραίτητο», είπε ο νέος τεχνικός των Παριζιάνων ενόψει του αυριανού (19/9) αγώνα με την Ντόρτμουντ στον 6ο όμιλο.

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός των πρωταθλητών Γαλλίας, Μαρκίνιος, σημείωσε από την πλευρά του:

«Το Champions League δεν είναι εμμονή, δεν υπάρχει πίεση. Δουλεύουμε επειδή είμαστε ανταγωνιστικοί και ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να κερδίσει κάθε διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένης αυτής. Ξέρουμε το μονοπάτι, είναι μακρύ. Πρέπει να το κάνουμε βήμα-βήμα, είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση».