Πιόλι: «Ευτυχώς έχουμε Champions League τώρα…»

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, μίλησε για την ήττα στο ντέρμπι από την Ίντερ και τον αυριανό (19/9) αγώνα με τη Νιουκάστλ στο Champions League.

Πιόλι: «Ευτυχώς έχουμε Champions League τώρα…»

Ως μία ευκαιρία για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών βλέπει η Μίλαν τον αυριανό αγώνα με τη Νιουκάστλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, μετά τον διασυρμό της στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ίντερ με το βαρύ 5-1 στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, μίλησε για το παιχνίδι με τον αγγλικό σύλλογο, όπως επίσης και για την επιστροφή (ως αντίπαλος) του Σάντρο Τονάλι στο «Σαν Σίρο», ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στις «καρακάξες».

«Δεν ήταν εύκολο, είχαμε πολλές προσδοκίες γύρω από το ντέρμπι, υπήρχε πολλή θετικότητα και αυτοπεποίθηση, και πήγε όπως πήγε, άσχημα. Ήταν μια τεράστια απογοήτευση, αλλά έχουμε το Champions League τώρα, ευτυχώς, γιατί είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εστίασή μας.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος στους οπαδούς γιατί την περασμένη σεζόν, όταν παίξαμε πολύ άσχημα, ήταν πάντα μαζί μας. Τους οφείλω επίσης κάτι γιατί έγινα ο προπονητής της Μίλαν που έχει χάσει τα περισσότερα ντέρμπι μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι αυτή μπορεί να είναι ακόμα μια πολύ θετική σεζόν», είπε αρχικά πριν αναφερθεί στον Τονάλι:

«Πιστεύω ότι θα είναι πολύ συναισθηματικό να αντιμετωπίσω τον Σάντρο Τονάλι, θα τον αγκαλιάσω. Ο Σάντρο ήταν ένας σημαντικός παίκτης κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, κερδίσαμε τρόπαια μαζί. Θα είναι πολύ συναισθηματικό για αυτόν να επιστρέψει στο Σαν Σίρο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, αλλά από τη δεύτερη αγωνιστική και μετά».