Παραδοχή Φαν Mπόμελ: Από λάθος δεν δήλωσε η Άντβερπ στη λίστα της UEFA τον Βάινς!

H Άντβερπ, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της, Μαρκ Φαν Mπόμελ από αβλεψία δεν δήλωσε τον Bάινς στη λίστα που απέστειλε στην UEFA για τα παιχνίδια της στο Champions League.

Παραδοχή Φαν Mπόμελ: Από λάθος δεν δήλωσε η Άντβερπ στη λίστα της UEFA τον Βάινς!

Για «τραγικό» λάθος, των ιθυνόντων της Αντβέρπ, μίλησε ο προπονητής της, Μαρκ Φαν Μπόμελ αφού η Βελγική ομάδα... ξέχασε να δηλώσει τον Σαμ Βάινς στη λίστα που απέστειλε στην UEFA για τα παιχνίδια της στο Champions League.

Όπως παραδέχθηκε ο Ολλανδός τεχνικός των Βέλγων δεν θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έναν παίκτη γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και… ξέχασαν να τον προσθέσουν!

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας που απέκλεισε την ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Champions League, ανέφερε…

«Ναι το παραδέχομαι, δεν το κάναμε σωστά. Ο Βάινς φυσικά και ανήκει κανονικά στη λίστα. Κάναμε ένα λάθος, ένα τραγικό λάθος και το κακό είναι ότι τώρα δεν μπορούμε να το διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του Φαν Μπόμελ, ο οποίος συνέχισε:

«Πώς αισθάνεται με αυτό ο παίκτης; Λοιπόν, όλοι θέλουν να είναι σε αυτή τη λίστα. Φυσικά όπως και είναι το λογικό είναι απογοητευμένος. Αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και τώρα είναι επικεντρωμένος στο να γίνει καλά και να μπορεί να αγωνιστεί και πάλι. Αυτό είναι το σημαντικότερο», τόνισε.

Ο 24χρονος, Αμερικανός, αμυντικός αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας, αλλά όπως επεσήμαναν οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας αυτός δεν είναι ο λόγος της απουσίας του, αλλά η… αφηρημάδα.