Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League ξανά η Σίτι»

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ Χαβιέ Ζανέτι μίλησε για το φετινό Champions League και τις ομάδες που έχουν πιθανότητες να το κατακτήσουν

Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League ξανά η Σίτι»

Η Ίντερ πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, ωστόσο βρήκε απέναντί της μια εκπληκτική Μάντσεστερ Σίτι και έτσι έχασε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Χαβιέρ Ζανέτι παραχώρησε συνέντευξη στη Marca και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, στο φαβορί που πιστεύει ο ίδιος για το Champions League, καθώς επίσης και στον Λαουτάρο Μαρτίνες που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Η επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι δείχνει σταθερότητα, επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά του Ιντζάγκι. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον τελικό αλλά η επιθυμία μας να το πετύχουμε δεν λείπει. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο, που είναι πολύ σημαντικό».

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Ίντερ ανέφερε ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Champions League: «Ποιος είναι το φαβορί για το Champions League; Η Σίτι έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και ούσα η τελευταία πρωταθλήτρια, θα προσπαθήσει ξανά για το τρόπαιο. Δεν ξεγράφω όμως τις μεγάλες ισπανικές ομάδες επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις διοργανώσεις και έχουν παράδοση».

Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι ο Λαουτάρο φοράει πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ίντερ: «Ο Λαουτάρο αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σημαίνει ένας σύλλογος όπως η Ίντερ. Είναι ένας επιθετικός που βελτιώνεται κάθε χρόνο».