Γιοβάνοβιτς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αποκλεισμό του Παναθηναίκού από την Μπράγκα, με βάση την απόδοση που είχε η ομάδα του. 

Γιοβάνοβιτς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 από την Μπράγκα και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει απογοητευμένος καθώς η ομάδα τυ δεν πήρε ό,τι άξιζε με βάση την απόδοσή της.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ρυθμό. Η Μπράγκα μας ανάγκασε να κυνηγάμε τη δεύτερη μπάλα. Είχαμε φάσεις στις οποίες δεν πήραμε καλές αποφάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ.

Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα σε αυτό το επίπεδο και αυτό μας ικανοποιεί. Οι εμπειρίες των δύο προηγούμενων παιχνιδιών μας προκαλούν πικρία. Προσπαθήσαμε και είχαμε τεράστια υποστήριξη σε αυτό το γήπεδο. Στόχος μας ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο θα μας απασχολήσει».