Champions League: Πανηγυρικά στους ομίλους η Γιουνγκ Μπόις, στα «αστέρια» και η Γαλατασαράι

Η Γιουνγκ Μπόις με το επιβλητικό 3-0 επί της Μακάμπι Χάιφα στη Βέρνη πέρασε στους ομίλους του Champions League. Διπλασίασε τις νίκες της η Γαλατασαράι με τη Μόλντε (2-1).

Champions League: Πανηγυρικά στους ομίλους η Γιουνγκ Μπόις, στα «αστέρια» και η Γαλατασαράι

Ένα ευχάριστο βράδυ πέρασε η Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Το πρώτο ματς στο Ισραήλ είχε λήξει 0-0 και οι Ελβετοί δεν είχαν σκοπό να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 3-0 της Μακάμπι.

Το σκορ άνοιξε ο Ιτέν στο 23’ και πέντε λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Σεκ οι Ελβετοί πήραν αέρα δύο τερμάτων. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ούγκρινιτς στο 46’.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Ρατσιόπι, Γιάνκο (83’ Μπλουμ), Μπενίτο, Καμαρά, Πέρσον, Ούγκρινιτς (83’ Μάλες), Λάουπερ, Ιμέρι (70’ Μοντέιρο), Ιτέν (69΄Γκανβούλα), Ρίντερ (74’ Λακόμι), Ελία.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Νιτζάν, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Χαζίζα, Τσέρι (69’ Ραφαέλοφ), Μοχάμεντ, Γιαμπέρ (69’ Σίμιτς), Καλαϊλί (55’ Σαμπά), Νταβίντ (76’ Σουράνοφ), Πιερό (55’ Ποντγκορεάνου).

ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΤΑ

Την πρόκρισή της στους ομίλους πανηγύρισε και η Γαλατασαράι που επικράτησε για δεύτερη φορά της Μόλντε. Στη Νορβηγία είχε κερδίσει με 3-2 και στη ρεβάνς της Πόλης επικράτησε με 2-1, περνώντας δίκαια στη φάση των ομίλων του Champions League.

Το σκορ άνοιξε ο Ικάρντι με πέναλτι στο 7’ και οι Νορβηγοί ισοφάρισαν με τον Χέσταντ στο 66’. Ο Ανχελίνο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε τον επίλογο της σπουδαίας βραδιάς των Τούρκων.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Μποεϊ, Νέλσον, Μπαρντακτσί, Ανχελίνο, Ντεμιρμπάι (90’ Κουτλού), Τορέιρα, Τετέ (80’ Μπακαμπού), Μέρτενς (72’ Αϊχάν), Ακτούρκογλου (72’ Γιλμάζ), Ικάρντι.

ΜΟΛΝΤΕ: Κάρλστρομ, Χάουγκαν, Μπιόμπακ, Έλινγκσεν, Κνούντζον (22’ Λόβικ, 85’ Γκρόντεμ), Κάασα (21’ Χέσταντ), Μάανσβερκ, Μπρέιβικ (76’ Έρικσεν), Χάουγκεν, Μπρίνχιλντσεν, Έικρεμ (76’ Μπερίσα).