Την τελευταία φορά που η Μπράγκα έπαιξε στο ΟΑΚΑ, δεν υπήρχε ούτε ένας φίλαθλος και έβαλε 4 στην ΑΕΚ

Η Μπράγκα επιστρέφει την Τρίτη (29/8) σε ένα κατάμεστο και διαφορετικό, σε σχέση με αυτό που αγωνίστηκε τον Δεκέμβριο του 2020, ΟΑΚΑ.

Την τελευταία φορά που η Μπράγκα έπαιξε στο ΟΑΚΑ, δεν υπήρχε ούτε ένας φίλαθλος και έβαλε 4 στην ΑΕΚ

Τότε είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για το Europa League σε ένα άδειο γήπεδο, λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό. Την Τρίτη (29/8) θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Champions League τον Παναθηναϊκό, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ... Οι Πορτογάλοι έκαναν ένα σχετικό ποστ, ενθυμούμενοι εκείνο το παιχνίδι, που ήταν και η τελευταία επίσκεψη της ομάδας στην Αθήνα.

Στο 9ο λεπτό η Μπράγκα είχε κάνει το 0-2 και η ΑΕΚ, που είχε χάσει 3-0 στο πρώτο ματς, υποχρεώθηκε σε νέα βαριά ευρωπαϊκή ήττα με 4-2 από τους Πορτογάλους. Τα γκολ της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ πέτυχαν οι αμυντικοί Τορμένα (8’) και Εσγκάϊο (10’). Παρότι αντέδρασαν οι γηπεδούχοι μειώνοντας με τον Ολιβέιρα (31’), έπειτα από λάθος του Τορμένα, δέχθηκαν και τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα από τον Ρικάρντο Όρτα (45’). Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρότι κατέβασαν ρυθμό έφτασαν σε τέταρτο γκολ (83’) με τον καλύτερο τους παίκτη Γκαλένο (σ. είχε και δύο ασίστ) με τον Βασιλαντωνόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-4 στο 89’ με τη βοήθεια και μιας κόντρας.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας – Μπακάκης (46’ Βασιλάντωνοπουλος), Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Ινσούα - Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (75’ Λιβάι Γκαρσία ) – Αλμπάνης (60’ Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα (60’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

Μπράγκα (Κάρλος Καβαλιάλ, 4-2-3-1): Ματέους - Εσγκάιο, Βιάνα (46’ Κάρμο), Τορμένα, Σεκιέιρα - Αλ Μουσράτι (57’ Φρανσέρτζιο), Αντρέ Κάστρο (78’ Νοβάις) - Γκαλένο, Μεδέιρος (57’ Αντρέ Όρτα), Ρικάρντο Όρτα – Παουλίνιο (71’ Γκιγιέρμε).